Emil Isacov, inginer agronom de la Emiliana West Rom - produse aplicate în cultura de rapiță

Emil Isacov, inginer agronom de la Emiliana West Rom (jud. Timiș), cultivă în jur de 11.000 de hectare de teren cu grâu, rapiță, porumb și floarea-soarelui. Pentru a obține rezultate excelente, Emil și echipa sa se bazează pe expertiza și tehnologia oferită de Agricover.

Produsele de bază utilizate în toamnă în cadrul culturii de rapiță sunt 𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐧𝐝𝐨, un fungicid cu acțiune preventivă și curativă robustă și 𝐩𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐒𝐚𝐠𝐚𝐫𝐢𝐬 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚 ce conține două substanțe active, azoxistrobin și boscalid. În combinație cu acestea, la T2 s-au folosit 𝐢𝐧𝐬𝐞𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐏𝐨𝐥𝐞𝐜𝐢, care conține deltametrin și biostimulatorul 𝐀𝐦𝐢𝐧𝐨 𝐁𝐨𝐫, Emil și echipa sa reușind să asigure dezvoltarea sănătoasă a culturii și să obțină randamente deosebite.

”Suntem foarte mulțumiți de specialiștii Agricover, au fost mereu alături de noi în câmp cu sfaturi, ne-au îndrumat în probleme, ne-au oferit tehnologii de top și condiții avantajoase de finanțare. Sunați-i pe specialiștii Agricover, vi-i recomand cu încredere și vă veți convinge de faptul că sunt adevărați specialiști” - Emil.