Epuraș Dragoș, fermier din județul Botoșani, a folosit Programul 1x1 de la Agricover pentru a scăpa de problemele financiare din 2023

Familia lui Dragoș Alexandru lucrează, în Botoșani, o suprafață de peste 800 de hectare de cultură mare și, de peste 8 ani de zile, colaborează cu Agricover Distribution SA și Agricover Credit IFN.

Cum 2023 nu a fost un an bun din punct de vedere agricol, Dragoș povestește că a apelat la ajutorul specialiștilor Agricover: “Am întâmpinat anumite probleme financiare, iar cei de la Agricover au venit în întâmpinarea mea cu anumite soluții, printre care și acest Program 1x1, care m-a ajutat să trec peste dificultățile pe care le-am avut și să-mi pot continua activitatea foarte bine.”

Prin Programul 1x1, Dragoș a accesat o finanțare, reușind astfel să își plătească inputurile, precum și să acopere alte nevoi din fermă. “Un mare avantaj a fost faptul că accesarea banilor a fost imediată, iar plata se va face la anul, la recoltă”, a mai spus partenerul nostru.

“De la Agricover cumpărăm absolut toate inputurile. Folosesc atât îngrășăminte chimice, cât și tot felul de inputuri, de pesticide, cum ar fi insecticide, în principal insecticide la rapiță, erbicide. Un mare atuu pe care-l au cei de la Agricover este faptul că eu pot ține la ei în custodie, în depozit”, a explicat Dragoș.

Detalii despre Programul 1x1, precum și alte posibilități de finanțare poți afla AICI