Iulian Filipoiu, partener Agricover din Ialomița: "Rezultatul a fost spectaculos"

Erbicidele bine alese și îngrășământul foliar bio au adus rezultate spectaculoase în cultura de porumb din ferma Net Farming.

Ne-am întâlnit în localitatea Scânteia, județul Ialomița, cu Iulian Filipoiu, reprezentant Net Farming SRL. Suprafața totală cultivată în fermă este de 3000 hectare, din care 300 hectare au fost anul acesta cultivate cu porumb.

Iulian Filipoiu ne-a prezentat un lan de porumb unde a folosit produsele recomandate de către echipa Agricover. În schema de tratament pentru erbicidare a aplicat produsul Spectrum în preemergență pentru combaterea principalelor buruieni monocotiledonate și dicotiledonate. În postemergență a folosit produsele Osorno pentru combaterea buruienilor dicotiledonate și Fornet Extra pentru buruienile monocotiledonate.

“Produsele Osorno și Fornet Extra le-am folosit împreună, iar rezultatul a fost spectaculos. Dupa cum vedeți lanul arată foarte bine și așteptăm rezultate foarte bune folosind aceste produse”, a spus domnul Filipoiu. 

Pentru fertilizare foliară a ales să folosească Mikrovit Zinc deoarece este un produs bio și a dorit să îl testeze în cultură comparativ cu alte îngrășăminte foliare de sinteză.

Iulian Filipoiu ne-a declarat că are o relație bună cu Agricover, livrarea promptă a inputurilor fiind punctul forte al parteneriatului: “Produsele le avem la timp, le putem aplica la timp și avem o echipă care ne ajută întotdeauna.”