Lucian Vișan, partener Agricover din Timiș, despre îngrășămintele foliare aplicate în cultura de grâu

Recent, echipa Agricover a vizitat terenurile companiei Nevada Tim, din județul Timiș, pentru a analiza evoluția culturii de grâu în urma aplicării tratamentelor oferite de Agricover.

Din cele 14.000 de hectare cultivate de companie, în 2021 au fost alocate 6.000 de hectare culturii de gâu.

"La grâu am folosit produsul Plonvit Active Cereale, îngrășământ foliar specific pentru fertilizarea culturilor de cereale, ce furnizează macro și microelementele corespunzătoare cerințelor nutriționale ale acestora. Mi s-a părut un îngrășământ foliar echilibrat, cu conținut ridicat de Azot și Magneziu, care ajută la asimilarea mai bună a nutrienților de către plante", a povestit Lucian Vișan, angajatul societății. 

De asemenea, la recomandarea specialiștilor Agricover, a fost aplicat și produsul Tytanit, care este un stimulator de creștere. "Am fost foarte mulțumit, pentru că am observat o vigoare mai bună a plantelor după aplicare și le-a ajutat sa treacă mai bine prin stresul termic", a continuat Lucian Vișan.

"Recomand produsele și celorlalți agricultori întrucât nu o să le pară rău. Cel mai mult apreciez seriozitatea și promptitudinea personalului angajat al Agricover", ne-a povestit Lucian.