CREDITUL APIA pentru prefinanțarea subvențiilor agricole

Știm că la începutul anului agricol este important ai pregatite toate resursele, fie că este vorba de inputuri sau de finanțare. De aceea, îți punem la dispoziție o prefinanțare a subvențiilor APIA SASP, astfel ca tu sa îți acoperi rapid cheltuielile legate de înființarea și întreținerea culturilor, precum și a altor activități din cadrul fermei, indiferent de domeniu.

Te bucuri de avantajele Creditului APIA

Detaliile Creditului APIA de la Agricover Credit IFN

La începutul unei campanii agricole, orice sprijin financiar este important pentru a susține cheltuielile din cadrul fermei. Creditul APIA poate fi accesat înainte de eliberarea Adeverințelor APIA, începând cu luna ianuarie a anului declarației suprafețelor subvenționate. Este calibrat cu valoarea subvențiilor care vor fi încasate prin schemele de plată de care beneficiază exploatația. Creditul este garantat cu subvențiile pe care urmează sa le încasezi.

Vreau Finanțare!

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii.

Cui se adresează

Acest produs poate fi accesat atât de fermierii din sectorul vegetal: cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, legumicultură (în câmp și în spații protejate), pomicultură sau viticultură, precum și fermierilor din sectorul zootehnic (bovine sau caprine pentru lapte/carne).

Perioadă credit

Durata creditului este de până la 18 luni.

Rambursare

Scadenta creditului este la 31 iulie a anului următor, respectiv data limită a plății subvențiilor.