Creditul Dublu Avantaj pentru alegeri de două ori mai bune

Știm cât efort depui zi de zi pentru o cultură sănătoasă și productivă. Și mai știm că aplicarea unei tehnologii performante te ajută să ai rezultate excepționale. De aceea, prin Creditul Dublu Avantaj primești pesticide de ultimă generație, dar și bani de până la două ori mai mult față de valoarea pesticidelor achiziționate.

Te bucuri de avantajele Creditului Dublu Avantaj

Detaliile Creditului Dublu Avantaj de la Agricover Credit IFN

Aplicarea unei scheme de tratament corecte și a unor tehnologii moderne sunt esențiale într-o fermă performantă. De aceea, am dezvoltat o soluție inovatoare de finanțare a fermierilor construită datorită modelului unic de business – Creditul Avantaj Dublu - un credit în baza achiziției de pesticide.

Prin intermediul Creditului Dublu Avantaj poți cumpăra pesticidele de care ai nevoie de la Agricover și primești finanțare de până la două ori valoarea produselor procurate pentru acoperirea cheltuielilor curente apărute în fermă, cum ar fi: energie, combustibil, servicii pentru întreținerea clădirilor, reparațiile utilajelor sau acoperirea altor cheltuieli curente (salarii sau alte servicii). Astfel, tu te poți ocupa fără griji de întreținerea culturii, care să îți asigure o producție cât mai ridicată.

Vreau Finanțare!

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, și a echipei mobile care asigură o acoperire națională, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces la finanțare într-un mod flexibil și nebirocratic.

Cui se adresează

Acest produs poate fi accesat atât de fermierii din sectorul vegetal: cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură sau viticultură.

Perioadă credit

Maximum 12 luni calendaristice.

Rambursare

La recoltă.

Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!