Creditul Instant pentru o finanțare rapidă, atunci când ai nevoie

Știm cât de mult te dedici meseriei tale de fermier. Și mai știm că în agricultură timpul este important. De aceea, prin Creditul Instant poți să primești banii acum, simplu și rapid, cu posibilitatea de a plăti la recoltă.

Te bucuri de avantajele Creditului Instant

Detaliile Creditului Instant de la Agricover Credit IFN

Agricultura este un domeniul provocator, uneori dificil, pentru că mereu pot apărea situații neprevăzute. Iar dacă ești la început de drum în dezvoltarea afacerii sau exploatezi o suprafață mică de teren, orice problemă financiară îți poate afecta fluxul din fermă și influența rezultatul culturii. Mai cu seamă că veniturile tale depind de specificul sezonier al domeniului agricol. De aceea, atunci când ai nevoie de un credit rapid pentru agricultură, la noi găsești soluția potrivită.

Prin Creditul Instant obții finanțare imediat când ai nevoie pentru înființarea și întreținerea culturii tale sau pentru orice alte cheltuieli mai apar în fermă. Îți oferim un plafon de credit fix, iar valoarea creditului este calibrată pe dimensiunea exploatației agricole.

Vreau Finanțare!

Prin intermediul echipei de experți,  care sigură o acoperire națională și care se deplasează direct la tine în fermă, îți oferim consultanță specializată pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru nevoile de dezvoltare ale fermei tale.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor din sectorul vegetal, care practică cultură mare sau cultura specială (cartof și sfeclă) și care au nevoie de o soluție de finanțare simplă și operativă.

Perioadă credit

Perioadă de maximum 24 de luni, maturitatea este egală cu până la două cicluri de producție.

Rambursare

Rambursarea se efectuează în minimum două tranșe anuale.

Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!