Creditul Motorină cu plata la recoltă

Știm că motorina este un input important al cărei disponibilitate este vitală. Pentru a asigura achiziția acesteia exact atunci când este necesar, am dezvoltat un produs de finanțare dedicat. Acum poți cumpăra motorină ori de câte ori ai nevoie și vei plăti după recoltă.

Te bucuri de avantajele Creditului Motorină

Detaliile Creditului Motorină de la Agricover Credit IFN

Combustibilul este elementul care îți ține afacerea în mișcare, fie că vorbim despre lucrările mecanizate ale terenului agricol, aplicarea tratamentelor sau recoltarea culturii. Fără combustibilul livrat la timp poți pierde ferestrele de intrare în câmp sau nu poți realiza lucrări esențiale care îți pot afecta profitabilitatea.

Prin expertiză și o bună cunoaștere a domeniului agricol, am creat o soluție care îți asigură motorina necesară pe tot parcursul anului, astfel încât să scapi de grija lipsei lichidităților, a disponibilității motorinei sau de obținerea celui mai bun preț.

Colaborăm cu cei mai importanți producători, astfel încât să ai acces doar la motorină de calitate. Plata se realizează după recoltare pentru motorina achiționată și folosită întregul an pentru activitățile din fermă. Motorina este livrată prompt la tine în fermă ori de câte ori este nevoie.

O echipă dedicată îți va transmite o ofertă personalizată, calculată în funcție de cantitatea achiziționată și cele mai bune opțiuni de transport, astfel încât să beneficiezi de cel mai bun preț.

Dacă nu ai un spațiu suficient de stocare pentru cantitatea de combustibil necesară, îți oferim finanțare pentru achiziția de rezervoare, la capacitatea dorită. Totodată, îți facilităm achiziția de rezervoare de la cel mai important producător din țară.

Vreau finanțare!

Cui se adresează

Acest produs poate fi accesat atât de fermierii din sectorul vegetal (cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură, viticultură), cât și de fermierii din sectorul zootehnic (ferme de bovine de lapte sau de carne și ferme avicole).

Perioadă credit

Perioada de credit este corelată cu ciclul de producție și poate fi de maximum 365 zile calendaristice.

Rambursare

Rambursare la recoltă, optimizată într-una sau două scadențe anuale.

Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!