CREDITUL FARM SERVICE pentru mentenanța echipamentelor și utilajelor agricole

Știm cât de important este să ai funcționale echipamentele și utilajele agricole exact atunci când ai nevoie, indiferent de perioada din an. De aceea, am dezvoltat primul produs de finanțare, create de Agricover Credit, principalul finanțator la fermierilor, împreună cu cel mai important furnizor de piese de schimb AD Auto Total, pentru a-ți oferi soluții rapide de mentenanța a flotei tale.

Te bucuri de avantajele Creditului Farm Service

Vreau Finanțare!

Detaliile Creditului Farm Service de la Agricover Credit IFN

Echipamente și utilajele tale sunt importante și vitale pentru practicarea lucrărilor agricole. Situațiile în care acestea nu sunt funcționale, îți pot afecta fluxul și activitățile din cadrul fermei.  De aceea, am dezvoltat o soluție în parteneriat cu  AD Auto Total prin care îți oferim finanțare pentru plata facturilor de piese de schimb și consumabile, respectiv manopere si servicii de mentenanta. Plata se va efectua prin Direct Debit în contul partenerului, în baza documentelor justificative conform fluxului agreat.

Prin intermediul sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării și a echipei de profesioniști cu experiență vastă în domeniul agricol, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie. Îți suntem alături cu consultanță și suport financiar pentru a găsi împreună soluții flexibile și rapide de finanțare adaptate nevoilor tale de dezvoltare.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează atât în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, cât și în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne, ferme avicole și ferme de porci.

Perioadă credit

Maximum 12 de luni.

Rambursare

Rambursarea creditului este corelată cu recolta, în funcție de tipul fermei.