Rezultatele cautarii pentru "" : 327

Ce Așteptări Au Cursanții Celei De-A Treia Serii A Programului "Tineri Lideri Pentru Agricultură"

Fiecare tânăr a intrat în programul Tineri Lideri pentru Agricultură cu un set de obiective personale.

Ei Sunt Cursanții Celei De-A Treia Serii A Programului "Tineri Lideri Pentru Agricultură"

Sunt curioși, sunt năbădăioși, sunt interesați, sunt dinamici! Au obiective și știu foarte bine ce vor, sunt implicați în afacerile pe care le au, vor să afle și să se dezvolte pe ei și ferma familiei.

Fă Cunoștință Cu Ioan Rotaru, Unul Dintre Cursanții Seriei 3 A Programului "Tineri Lideri"

A venit acel moment în care facem cunoștință cu încă un cursant al programului ”Tineri Lideri pentru Agricultură”!

Cariere

Cariere disponibile la Agricover. Vezi care sunt joburile disponibile la Agricover. Construieste-ti o cariera alaturi de echipa Agricover!

Agricover Credit Ifn – Creștere Cu 57% A Profitului Net În Primul Semestru Al Anului 2018

Agricover Credit IFN – principala instituție financiară dedicată finanțării agriculturii românești, a încheiat primul semestru al anului 2018 cu un rezultat operațional de 21,2 milioane lei și un profit net de 17,8 milioane lei, în creștere cu 57,1% față de aceeași perioadă a anului 2017.

Agricover Credit Ifn A Acordat În 2017 Credite Fermierilor În Valoare De 1,37 Miliarde Lei, În Creștere Cu 39% Față De Anul Anterior

Agricover Credit IFN – principala instituție financiară dedicată finanțării agriculturii românești, a acordat anul trecut plasamente în valoare de 1,37 miliarde lei fermierilor români și a realizat un profit operațional de 29,6 milioane lei, în creștere cu 19% față de anul 2016.

Agricover Credit Îşi Continuă Extinderea Şi Deschide La Oradea Prima Sucursală Din Regiunea Nord Vest

Agricover Credit, principala instituție financiară non-bancară specializată exclusiv în finanțarea agriculturii, a inaugurat astăzi la Oradea prima sucursală din regiunea Nord Vest. Aceasta este cea de a noua sucursală deschisă de companie la nivel național.

Adama Cumpără Un Pachet Minoritar De Acțiuni De La Agricover, Principalul Distribuitor De Input-Uri Agricole

Agricover S.A. (“AGRICOVER”), subsidiară a Agricover Holding S.A., principalul jucător din agribusiness-ul românesc, și ADAMA Ltd. (“ADAMA”), unul dintre liderii globali în soluții integrate pentru protecția plantelor, anunță cumpărarea de către ADAMA a unui pachet de acțiuni reprezentând 10% din capitalul social al AGRICOVER.

Agricover Credit Ifn A Înregistrat În 2018 O Creștere A Profitului Net Cu 49% Față De Anul Precedent

Agricover Credit IFN – principala instituție financiară dedicată finanțării agriculturii românești, a înregistrat anul trecut un profit net de 33,2 milioane lei, reprezentând o creștere de 49% față de anul 2017.

Agricover Credit Ifn Înregistrează 31% Creștere A Profitului Net În Primul Semestru Din 2019

Agricover Credit IFN, principala instituție financiară dedicată finanțării agriculturii românești, a încheiat primul semestru al anului 2019 cu un rezultat operațional de 26,8 milioane de lei și un profit net de 23,3 milioane de lei, în creștere cu 31% față de aceeași perioadă a anului 2018.

Agricover Sa – Venituri De 1,64 Miliarde Lei Și Profit Net De 13,2 Milioane Lei Pentru Anul 2018

Agricover SA, subsidiară a Agricover Holding, raportează pentru anul 2018 venituri de 1,64 miliarde lei și un profit net de 13,2 milioane lei din activitățile de Agri-Business (distribuție inputuri pentru agricultură, servicii de însilozare și comerț cu cereale și oleaginoase) și Agri-Food (activitatea de abatorizare, procesare și comercializare a cărnii de porc).

Agricover Holding S.A. Majorează Capitalurile Sociale Ale Subsidiarelor Sale Printr-O Investiție De 63 Milioane De Lei

Agricover Holding S.A., acționarul majoritar al Grupului Agricover, raportează pentru anul 2019 venituri consolidate de peste 1,65 miliarde de lei și împrumuturi acordate în valoare de 1,88 miliarde de lei, obținute din operațiunile derulate prin subsidiarele sale: Agricover S.A., Agricover Credit IFN și Abatorul Periș S.A.

Agricover Lansează Un Program De Burse De Studiu Pentru Tinerii Din Familii De Fermieri Din România

Grupul Agricover continuă strategia de responsabilitate socială și lansează programul “Burse Agricover 2020” în cadrul căruia vor fi oferite 10 burse de studiu, în valoare de 100.000 de euro, pentru tinerii fermieri din România care doresc să asigure continuitatea afacerii de familie și să se specializeze urmând cursurile celei a doua serii a Programului Tineri Lideri pentru Agricultură (2020-2021) al Clubului Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă.

Berd Și Bei Pun La Dispoziția Fermierilor Români Fonduri Noi În Valoare De 12,5 Milioane De Euro

Finanțarea va fi asigurată prin intermediul Agricover Credit IFN, principala instituție financiară dedicată finanțării agriculturii românești.

Agricover Are O Nouă Identitate Vizuală

Agricover – liderul pieței de agribusiness din România, a finalizat un amplu proces de rebranding desfășurat anul acesta. Rebrandingul a fost generat de nevoia de aliniere a brandului Agricover la stadiului actual de dezvoltare a afacerii.

Agricover Credit Ifn Deschide La Brașov Prima Sucursală Din Regiunea Centru, Fiind Prezent Astfel În Toate Regiunile Țării

Agricover Credit IFN, principala instituție financiară non-bancară specializată exclusiv în finanțarea agriculturii, a inaugurat astăzi la Brașov prima sucursală din centrul țării. Aceasta este a zecea sucursală deschisă de companie la nivel național.

Agricover Holding S.A. Face Primul Pas Pe Bursa De Valori București, Prin Listarea Celei Mai Mari Emisiuni De Obligațiuni A Unei Companii Antreprenoriale Românești La Bvb

Agricover Holding S.A., principalul jucător din agribusiness-ul românesc, a făcut primul pas pe Bursa de Valori București (BVB), unde a listat o emisiune de obligațiuni în valoare de 40 milioane de euro și cu maturitate de cinci ani, aceasta fiind cea mai mare emisiune de obligațiuni corporative a unei companii antreprenoriale românești la BVB.

Agricover Holding S.A. Publică Rezultatele Financiare Pentru Anul 2020

Agricover Holding SA (“Grupul Agricover”) a publicat rezultatele financiare consolidate pentru anul încheiat la 31 decembrie 2020. Raportul Anual și Situațiile Financiare Consolidate pentru anul încheiat la 31 decembrie 2020, întocmite și auditate în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS-UE), pot fi consultate la https://agricover.ro/relatii-investitori/.

Agricover Holding Sa Se Finanțează Cu Succes Printr-O Emisiune Inaugurală De Obligațiuni La Bursa De Valori București (Bvb), În Valoare De 40 Milioane Eur

Pentru a marca 20 de ani de la debutul operațiunilor pe piața agricolă din România, Grupul Agricover a derulat prima emisiune de obligațiuni în valoare de 40 de milioane de euro, care va fi listată în perioada imediat următoare pe piața reglementată a Bursei de Valori București (BVB). Emisiunea s-a desfășurat printr-un plasament privat la BVB, care a fost suprasubscris și s-a bucurat de o audiență diversificată, atât în rândul investitorilor instituționali (fonduri deschise de investiții, bănci comerciale, instituții financiare internaționale), precum și în rândul investitorilor din categoria „private banking”.

Agricover Lansează Platforma De Agricultură Digitală Crop360

Agricover - liderul pieței de agribusiness din România, lansează platforma specializată Crop360, care oferă partenerilor fermieri servicii de agricultură digitală, fiind un sprijin suplimentar în creșterea unor afaceri profitabile.

Bei Pune La Dispoziția Imm-Urilor Agricole 7,5 Milioane Eur Fonduri Noi Prin Agricover Credit Ifn România

Fermierii mici și mijlocii din România vor beneficia de acces îmbunătățit la finanțare datorită noilor fonduri acordate prin intermediul Agricover Credit IFN de către Banca Europeană de Investiții (BEI), pe baza acordului formalizat în 2020 pentru suma totală a împrumutului de 15 milioane EUR, aprobată inițial.

Divizarea Parțială Și Simetrică A Agricover Holding S.A.

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA a decis miercuri, 26.05.2021, aprobarea spre publicare a proiectului de divizare parțială și simetrică a Societății prin desprinderea participației deținută în Abatorul Periș SA către societatea beneficiară nou-constituită CCI Cardinal Equity SA, cu aceeași structură de acționariat ca Agricover Holding SA.

Contact

Pagina de contact a website-ului agricover.ro. Intra aici pentru a vedea care sunt datele de contact ale companiei Agricover.

Despre Noi

Vrei sa afli mai multe despre noi? Acceseaza acest link si vei afla mai multe despre universul Agricover.

Centru Media

Centrul media Agricover. Vezi care sunt comunicatele de presa si portofoliul de imagini Agricover. Acceseaza urmatorul link pentru mai multe informatii.

Cine Suntem

Vrei sa afli cine suntem? Agricover este liderul pietei de agribusiness din Romania. Mai multe informatii despre cine suntem poti gasi in urmatorul link.

Guvernanță Corporativă

Citeste despre Guvernanta Corporativa in agricultura. Cadrul de Guvernanta Corporativa Agricover e un element cheie al unei strategii de crestere durabila.

Inovație

Inovatie & solutii dezvoltare agricultura. Agricover dezvolta produse inovatoare datorita sinergiei dintre AgriBusiness, AgriFinance & AgriTechnology.

Istoria Agricover

De la Agri-BIZ, la Agri-FIN, la Agri-FIN-TECH. Vezi modelul de afaceri perfectionat timp de 20 ani pentru a satisface nevoile fermierilor.

Parteneriate Și Povești De Succes

Citeste testimoniale Agricover. Descopera povestile & parteneriatele de succes Agricover, relatate chiar de fermieri.

Finanțare

Ștefan Laurențiu, Despre Colaborarea Cu Agricover Credit Ifn

Ștefan Laurențiu, administrator al SC Agro Ștefan SRL, din județul Călărași, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu agricol, ne vorbește despre nevoile de finanțare din cadrul fermei în care activează.

Inputuri Agricole

Alin Luculeasa, Partener Agricover Din Vaslui: “Agricover Este O Companie Care Ne-A Ajutat Foarte Mult Prin Profesionalismul Dovedit”

Recent, ne-am întâlnit cu Alin Luculeasa, un fermier din zona de nord-est a țării, cu care avem o strânsă relație de colaborare de mai bine de 5 ani. Alin este șef de fermă la EVEL-H Company SRL, situată în județul Vaslui, comuna Costești, ferma având o vechime de peste 20 ani.

Cătălin Soare, Partener Agricover Din Județul Ilfov, Despre Tehnologia Aplicată Culturii De Porumb

Ne aflăm la ferma Geo&Costi Agrostar SRL din Sindrilița, județul Ilfov, unde am stat de vorbă cu inginer Cătălin Soare pentru a ne prezenta lotul demonstrativ de porumb pregătit împreună cu Agricover.

Daniel Marcu, Partenerul Nostru Din Dolj, Despre Recomandările Tehnice Primite De La Specialiștii Agricover

Rezultate bune obținute ca urmare a recomandărilor tehnice primite de la specialiștii Agricover și o colaborare fructuoasă de circa 6 ani.

Daniel Nedelcea, Despre Colaborarea Cu Agricover: "Produsele Dau Un Randament Foarte Bun"

Inginer în cadrul societății Meridian Com Prod SRL din județul Giurgiu și partener Agricover de peste 5 ani, Daniel Nedelcea ne-a invitat în cadrul unui lot experimental de porumb pentru a vedea care au fost produsele fitosanitare recomandate de specialiștii Agricover.

Emil Turdean, Partener Agricover Din Cluj, Despre Cultura De Porumb: "Puteți Vedea Cât E De Curată"

În mijlocul verii, am ajuns în localitatea Bogata, județul Cluj, unde ne-am întâlnit cu Emil Turdean, partenerul nostru, pentru a observa evoluția unei culturi de porumb în care a fost aplicată schema de tratament propusă de specialiștii Agricover.

Emil Turdean, Partener Agricover Din Cluj, Mândru De Cultura Impecabilă De Grâu

Emil Turdean se mândrește cu o cultură de grâu impecabilă care prevestește o recoltă foarte bună, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ.

Iulian Filipoiu, Partener Agricover Din Ialomița, Despre Impactul Produselor Fitosanitare În Cultura De Floarea Soarelui

Iulian Filipoiu, partenerul nostru, ne-a primit pe terenul administrat de societatea SC Net Farming SRL, din Scânteia, județul Ialomița, acolo unde s-au folosit produse pentru protecția plantelor recomandate de specialiștii Agricover.

Iulian Filipoiu, Partener Agricover Din Ialomița: "Rezultatul A Fost Spectaculos"

Erbicidele bine alese și îngrășământul foliar bio au adus rezultate spectaculoase în cultura de porumb din ferma Net Farming.

Nagy Szabolcs, Partener Agricover Din Sălaj: "Echipa Agricover A Fost Oricând Alături De Mine"

Nagy Szabolcs recomandă cu încredere schema de tratament Agricover aplicată pentru cultura de grâu.

Răzvan Silion, Partener Agricover Din Botoșani: "Am Fost Ajutați Când Am Avut Nevoie”

Răzvan Silion, inginer în cadrul societății AGRO IND COM Botoșani: Producție de grâu estimată la 6,5 t/ha, datorată muncii tenace și produselor fitosanitare de la Agricover

Vlad Șter, Partener Agricover Din Mureș, Despre Schemele De Tratament: "Reprezintă Produse Bine Alese, Eficiente Și Sigure”

Recent, am stat de vorbă cu Vlad Șter, inginer în cadrul societății Ceragrim. Tânărul agronom ne-a povestit ca Ceragrim deține 1600 de ha, iar din aceasta suprafață ne-a prezentat lotul demonstrativ cu o frumoasă cultură de grâu pe care au fost aplicate tehnologiile recomandate de specialiștii Agricover.

Vlad Șter, Partener Agricover Din Mureș: "Suntem Foarte Multumiți De Aceste Produse"

Producții bune sunt așteptate la cultura de floarea soarelui la ferma Ceragrim, ca urmare a tehnologiei recomandate de către specialiștii Agricover.

Vlad Șter: "Acest Îngrășământ A Ajutat Porumbul Să Treacă Peste Stresul Hidric Și A Avut O Dezvoltare Viguroasă"

Vlad Șter, inginer agronom în cadrul fermei SC Ceragrim SRL, din județul Mureș, ne-a primit în mijlocul unei culturi de porumb pe care au fost aplicate produse fitosanitare recomandate de specialiștii Agricover.

Agricultură Digitală

Loredana Adam, Fermier Din Brașov, Despre Crop360: "Platforma E Intuitivă Și Ușor De Folosit”

Loredana Adam, reprezentant Lorad Agro SRL din judetul Brașov, ne povestește despre ce înseamnă să fii fermier, munca și iubirea pentru pământul pe care îl lucrează.

Relații Investitori

Pagina de contact pentru relatii cu investitorii. Acceseaza urmatorul link pentru a afla datele de contact pentru relatia cu investitorii Agricover.

Agricover Credit Ifn_Consolidated Ifrs Fs Ro 2018

Agricover Credit Ifn_Consolidated Ifrs Fs Ro 2019

Agricover Holding - Consolidated Ifrs Hy Report R0 2020

Agricover Holding_Consolidated Ifrs Fs Ro 2018

Agricover Holding_Consolidated Ifrs Fs Ro 2019

Agricover Sa 2018 (Ifrs)

Agricover Sa 2019 (Ifrs)

Agricover Sa 2020 _ Hy Report (Ifrs)

Decizia_Asf_Agricover Holding 2021

En Agricover Credit Ifn Sa Half Year Ifrs 2021

En Agricover Credit Pachet Complet Ifrs Conso 31.12.2020

En Agricover Holding Annual Report 2020 With Financials

En Agricover Holding Half Year Ifrs 2021

En Agricover Holding Half Year Report 2021

En Agricover Holding Pachet Complet Ifrs Conso 31.12.2020

En Agricover Sa Half Year Ifrs 2021

En Agricover Sa Pachet Complet Ifrs 31.12.2020

En Current Report No 3_26.05.2021 Demerger Project

En Current Report No 4_24.06.2021 Director Mandate Extension

En Current Report No 5_07.07.2021 Gms Convening

En Current Report No 7_12.08.2021_Agea

En Current Report No. 10 17.11.2021 Gms 16.11.2021

En Current Report No. 8_13.10.2021 Gms

En Current Report No. 9 17.11.2021 Convening Of Gms

En Current Report Nr. 6_29.07.2021_Agoa

En Raport Curent Nr. 2_29.04.2021 Agoa 28.04.2021

En-Raport-Curent-Nr-1-29.03.2021-Calendar-Financiar-2021

Ifrs Ro 30.06.2020 Agricover Credit Ifn + Opinie Auditor

Proiect Divizare Partiala Agricover Holding Sa_26.05.2021_Ro_Final

Prospect_Admitere_La_Tranzactionare_Agricover_Holding 2021

Ro Agricover Credit Ifn Ifrs Iunie 2021

Ro Agricover Credit Pachet Complet Ifrs Conso 31.12.2020

Ro Agricover Holding Ifrs Iunie 2021

Ro Agricover Holding Pachet Complet Ifrs Conso 31.12.2020

Ro Agricover Holding Raport Anual 2020 Final Cu Anexe Semnat[7]

Ro Agricover Holding Raport Semestrial 2021

Ro Agricover Sa Ifrs Iunie 2021

Ro Agricover Sa Pachet Complet Ifrs 31.12.2020

Ro Raport Curent Nr 3_26.05.2021 Proiect Divizare

Ro Raport Curent Nr 4_24.06.2021 Extindere Mandat Administrator

Ro Raport Curent Nr. 1_29.03.2021- Calendar-Financiar-2021

Ro Raport Curent Nr. 10 17.11.2021 Agoa 16.11.2021

Ro Raport Curent Nr. 2_29.04.2021 Agoa 28.04.2021

Ro Raport Curent Nr. 5_07.07.2021 Convocare Aga

Ro Raport Curent Nr. 6_29.07.2021_Agoa 28.07.2021

Ro Raport Curent Nr. 7_12.08.2021 Agoa 11.08.2021

Ro Raport Curent Nr. 8_13.10.2021 Agoa 16.11.2021

Ro Raport Curent Nr. 9 17.11.2021 Convocare Aga 20.12.2021

Responsabilitate Socială

Acceseaza urmatorul link pentru a vedea care sunt proiectele Agricover de responsabilitate sociala.

Bursele Agricover

Aplica pentru un program burse de studiu pentru tinerii fermieri. Investim in educatia generatiilor viitoare de fermieri! Tu esti viitorul agriculturii!

Clubul Fermierilor Români Pentru Agricultură Performantă

Finanțare

Vrei sa aplici pentru un credit agricultura? Descopera solutiile de finantare agricola disponibile de la Agricover. Alege un credit IFN pentru fermieri!

Agricover Credit

Agricover iti pune la dispozitie o gama larga de credite pentru agricultura IFN. Afla mai multe detalii despre creditele pentru producatori agricoli aici.

Card Fermier

Agricover pune la dispozitie card FERMIER; primul credit card pentru fermierii romani. Afla mai multe detalii despre cardul FERMIER aici.

Descoperă Produsele

Vezi produsele de finantare Agricover. Agricover pune la dispozitie credite capital lucru & investitii. Afla mai multe detalii despre produsele Agricover.

Inputuri Agricole

Agricover iti pune la dispozitie o gama complexa de produse necesare in ingrijirea culturilor agricole si tehnologii inovatoare de protectie a culturilor.

Catalog Agricover Bio

Magazin Online

Articole

Afla mai multe din lumea agricola direct de la expertii Agricover. Noutati despre produse, tratamente si culturi. Citeste ultimele stiri agricole pe scurt!

Cosmin Stana, Consultant Tehnic Agricover, Despre Tratamentul Aplicat Într-Un Lot Experimental De Grâu

Cosmin Stana, consultant tehnic Agricover, despre lotul experimental de grâu din Timiș: “Estimăm o producție de peste 9 tone la hectar”.

Flavius Nichifor, Director Tehnic Agricover, Despre Gama De Fungicide În Exclusivitate

Flavius Nichifor, Director Tehnic Agricover, descrie gama de fungicide dezvoltate și distribuite în exclusivitate în ultimii ani.

Flavius Nichifor, Director Tehnic Agricover, Prezintă Insecticide Distribuite În Exclusivitate

Agricover a dezvoltat în ultimii ani o gamă de produse distribuite în exclusivitate. Astfel, pentru toate culturile de bază din Romania – cereale, porumb, floarea soarelui și rapiță, au fost selectate produse care să acopere principalele tratamente necesare acestor culturi și toate necesitățile fermierilor.

Flavius Nichifor, Director Tehnic Agricover, prezintă insecticide distribuite în exclusivitate

Nelu Marin, Consultant Tehnic Agricover, Despre Produsele Care Asigură Producții Ridicate

Nelu Marin, consultant tehnic Agricover, ne prezintă schema de tratament folosită pe un lot de grâu al Agro Ind Com SRL, Botoșani, realizată cu produse aflate doar în portofoliul Agricover.

Nelu Marin, Consultant Tehnic Agricover, Despre Schema De Tratament Pentru Floarea Soarelui

În luna iulie, colegul nostru Nelu Marin, consultant tehnic Agricover, a mers la societatea Pino Star, din județul Tulcea pentru a vedea rezultatul produselor Agricover aplicate la lotul demonstrativ de floarea soarelui.

Produse Noi

Agricultură Digitală

Digitalizarea in agricultura romaneasca. Vrei sa afli ce tehnologii digitale sunt disponibile in agricultura? Acceseaza urmatorul link.

Agricover, Seedblink Și Microsoft Fac Echipă Pentru A Lansa Nextcelerator - The Digital Agriculture Hub

Agricover împreună cu SeedBlink și Microsoft lansează Nextcelerator, un nou accelerator digital conceput pentru a ajuta startup-urile Agritech aflate în stadiu incipient să sporească viteza inovației în sectorul agricol din Europa Centrală și de Est.

En Current Report No. 11_21.12.2021_Ogms 20.12.2021

En Current Report No. 12_21.12.2021_Egms 20.12.2021

Ro Raport Curent Nr. 11_21.12.2021_Agoa 20.12.2021

Ro Raport Curent Nr. 12_21.12.2021_Agea 20.12.2021

En Current Report No. 13 24.01.2022 Notice Payment Of Interest Corporate Bonds

Ro Raport Curent Nr. 13 24.01.2022 Anunt Plata Dobanda Obligatiuni

Ro Raport Curent Nr. 14_28.01.2022_Calendar Financiar 2022.Pdf

En Current Report No. 14_28.01.2022_Financial Calendar 2022.Pdf

Nextcelerator

Agricover Credit Ifn Lansează Cardul Fermier – Primul Card De Credit Mastercard Business Creat Special Pentru Fermierii Din România

Agricover Credit IFN - principala instituție financiară non-bancară specializată exclusiv în finanțarea agriculturii lansează primul card de credit Mastercard business destinat fermierilor din România, care le asigură acces rapid la finanțare cu plata la recoltă.

Conferinta Cartofului - Video Principal

Summit-Ul Agricover - Pomicon - Video Principal

Summit-Ul Agricover - Viticon - Video Principal

A Început Seria Evenimentelor Agricover Summit 2022

Agricover – liderul pieței de agribusiness din România, a lansat astăzi seria evenimentelor specializate reunite sub umbrela Summit-ul Agricover 2022.

Video Principal

Video Principal

Manager De Zona Nord-Vest

2022_Ro Raport Curent Nr. 15_22.03.2022_Convocare Agoa-Agea 28.04.2022

2022_En Current Report No. 15_22.03.2022_Convening Ogms And Egms 28.04.2022

Zece Startup-Uri Agritech Din România, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Cehia Au Fost Alese Ca Finaliste Pentru Nextcelerator

50 de startup-uri AgriTech din Europa Centrală și de Est au aplicat pentru acceleratorul Nextcelerator. SeedBlink, Microsoft și Agricover vor oferi antreprenorilor un mix de tehnologie, finanțare și acces la mentori cu mare experiență în agricultură. Nextcelerator își propune să sprijine cele mai inovatoare întreprinderi tehnologice din domeniul agriculturii.

Internship

Lucian Vișan, Partener Agricover Din Timiș, Despre Îngrășămintele Foliare Aplicate În Cultura De Grâu

Recent, echipa Agricover a vizitat terenurile companiei Nevada Tim, din județul Timiș, pentru a analiza evoluția culturii de grâu în urma aplicării tratamentelor oferite de Agricover.

En Current Report No 16 28.04.2022 Ogms 28.04.2022

En Current Report No 17 28.04.2022 Egms 28.04.2022

Ro Raport Curent Nr. 16 28.04.2022 Agoa 28.04.2022

Ro Raport Curent Nr. 17 28.04.2022 Agea 28.04.2022

2021_En Agricover Holding Annual Report

2021_Ro Agricover Holding Raport Anual

2021_En Agricover Credit Ifrs Consolidated Financial Statements

2021_En Agricover Distribution Financial Statements

2021_En Agricover Holding Consolidated Ifrs Financial Statements

2021_Ro Agricover Distribution Situatii Financiare Ifrs

2021_Ro Agricover Credit Situatii Financiare Consolidate Ifrs

2021_Ro Agricover Holding Situatii Financiare Consolidate Ifrs

Agricoverholdingsa-2021-12-31-En_Esef Annual Report

Agricoverholdingsa-2021-12-31-Ro_Esef Raport Anual

Agricoverholdingsa-2021-12-31-En_Esef Consolidated Financial Statements

Agricoverholdingsa-2021-12-31-Ro_Esef Situatii Financiare Consolidate

Grupul Agricover Raportează Pentru Anul 2021 O Creștere Solidă A Profitului Și Investiții De 2 Milioane Eur În Cercetare Și Dezvoltare It

Agricover, liderul pieței de agribusiness din România, a încheiat anul 2021 cu rezultate remarcabile care vin sa demonstreze încă o dată reziliența modelului său de afaceri, pe baza căruia au crescut veniturile și performanța financiară ale Grupului, consolidând cota sa de piață.

Agricover Lansează Agrinnovator – Grup De Lucru Pentru Viitorul Agriculturii Românești Sustenabile Și Performante

Cu ocazia Conferinței Naționale a programului ”Tineri Lideri pentru Agricultură” care a avut loc astăzi, 10 mai, cu participarea tinerilor absolvenți și a peste 200 de fermieri membri ai Clubului Fermierilor Români, Agricover, partener principal al programului și lider al pieței de agribusiness din România, a anunțat lansarea unui nou proiect centrat pe identificarea direcțiilor de inovare în agricultura viitorului.

Ro Raport Curent Nr. 18_13.05.2022_Convocare Agoa 20.06.2022

En Current Report Np. 18_13.05.2022_Convening Ogms 20.06.2022

Ro Raport Curent Nr. 19_13.05.2022_Demisie Administrator Steldia Services Limited

En Current Report No. 19_13.05.2022_Director Resignation Steldia Services Limited

2022_Ro Raport Curent Nr. 20_26.05.2022_Schimbare Compozitie Ca

2022_En Current Report No 20_26.05.2022_Change Of Board Composition

Berd O Numește Pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator - Membră În Consiliul De Administrație Al Agricover Holding Sa

Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA anunță numirea doamnei Madeline-Dalila ALEXANDER, în funcția de Administrator Provizoriu – Membru în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA. Doamna Alexander a fost numită din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și va continua să își exercite și funcția de Președinte al Comisiei de Audit și Risc al Agricover Holding SA.

Notificare Schimbare Sediu Social Si Denumire Agricover_Iunie 2022

1000 De Fermieri Utilizează Platforma De Agricultură Digitală Crop360

Agricover - liderul pieței de agribusiness din România, anunță atingerea pragului de 1000 de fermieri utilizatori ai platformei de agricultură digitală Crop 360 lansată de companie la sfârșitul anului trecut. Aceasta reprezintă cea mai rapidă rată de adoptare a tehnologiei digitale în fermele din România. Suprafața exploatată de fermierii utilizatori depășește 250.000 de hectare.

2022_Ro Raport Curent Nr. 21_21.06.2022 Agoa

2022_En Current Report No. 21_ 21.06.2022 Ogms

Conferinta Cartofului - Video Principal

Summit-Ul Agricover - Pomicon - Video Principal

Video Principal

Ioana Marin Acoperă Cheltuielile Curente Din Cadrul Fermei De Bovine Utilizând Cardul Fermier

Ioana Marin administrează cu multă dăruire o fermă de bovine și face parte dintr-o cooperativă prin care furnizează lapte ecologic. A solicitat cardul FERMIER pentru acoperirea cheltuielilor aferente campaniei de primăvară precum achiziție de biostimulatori și motorină. Cel mai important beneficiu pentru Ioana îl reprezintă plata după recoltă a finanțării accesate.

Rădița Dumitru Este Un Fermier Ambițios Care Folosește Cardul Fermier Pentru Dezvoltarea Fermei

Rădița dorește să utilizeze Cardul FERMIER pentru achiziția de produse agricole din magazinul online Agricover. Ea consideră acest card util și benefic pentru dezvoltarea afacerii sale.

Cîrstocea Eugen Utilizează Cardul Fermier: "Cu Ajutorul Lui, Fermierul Își Poate Rezolva Anumite Nevoi. Îl Recomand Tuturor"

Te invităm să îl cunoști pe Eugen Cîrstocea, un fermier din Ialomița care colaborează cu Agricover de 6 ani de zile și care a solicitat cardul FERMIER.

David Raluca Folosește Cardul Fermier Oricând Are Nevoie: "Este Un Adevărat Ajutor În Fermă"

David Raluca, din județul Constanța, mărturisește încântată faptul că relația cu Agricover îi este de folos în administrarea fermei sale.

Brăcaciu Radian, Primul Fermier Care A Solicitat Cardul Fermier: "Mă Bucur Că Am Acces La Bani 24/24"

Radian Brăcaciu este primul fermier care a solicitat cardul de credit Mastercard business creat special pentru nevoile agricultorilor - Cardul FERMIER.

Cardul Fermier, Un Ajutor De Nădejde Pentru Dezvoltarea Afacerii: "Îl Recomand Cu Încredere"

Cardul FERMIER, primul card de credit business destinat exclusiv fermierilor din România, este un real sprijin în ceea ce privește finanțarea nevoilor curente din fermă.

Marius Rădiță, Despre Cum Îl Ajută Platforma Crop360 Să Obțină Rezultate Mai Bune În Fermă

Marius Rădiță, fermier din Ialomița, a ales să folosească platforma Crop360 din dorința de a eficientiza activitățile de fermă.

Agricover Anunță Noi Numiri În Conducerea Agricover Credit Ifn Sa

Robert Rekkers devine Președintele Consiliului de Administrație, Serhan Hacisuleyman va fi numit Director General.

2022_Ro Raport Curent Nr. 22_20.07.2022_Convocare Agoa 23.08.2022

2022_En Current Report No. 22_ 20.07.2022_ Ogms Convening For 23.08.2022

Ro Raport Curent Nr. 23_24.08.2022_Agoa 23.08.2022

En Current Report No. 23_24.08.2022 Ogms_23.08.2022

2022_Ro Agricover Holding Raport Semestrial 2022

En Agricover Holding Half Year Report 2022

2022_En Agricover Credit Ifn Sa_H12022 Fs_En

2022_En Agricover Credit Ifn Sa_H12022 Review Report_En

2022_Ro Agricover Credit Ifn Sa_S12022 Fs_Ro

2022_Ro Agricover Credit Ifn Sa_S12022 Raport Revizuire_Ro

2022_En Agricover Distribution Sa_H12022 Fs_En

2022_En Agricover Distribution Sa_H12022 Review Report_En

2022_Ro Agricover Distribution Sa_S12022 Fs_Ro

2022_Ro Agricover Distribution Sa_S12022 Raport Revizuire_Ro

2022_En Agricover Holding Sa_H12022 Fs_En

2022_En Agricover Holding Sa_H12022 Review Report_En

2022_Ro Agricover Holding Sa_S12022 Fs_Ro

2022_Ro Agricover Holding Sa_S12022 Raport Revizuire_Ro

Cătălin Corbea, Despre Avantajele Colaborării Cu Agricover Credit Ifn: "Agricover Vine Și Rezolvă Problema Financiară"

Cătălin Corbea, proprietarul fermei TotAgro SRL, din județul Giurgiu, este partenerul companiei Agricover Credit IFN de peste opt ani și mărturisește faptul că este foarte mulțumit de colaborare.

Ionuț Corbea, Partenerul Agricover Credit Ifn: "Aș Recomanda Colaborarea Cu Agricover Datorită Rapidității Și Flexibilității"

În urmă cu aproximativ doi ani, administratorii fermei TotAgro din județul Giurgiu au apelat la ajutorul Agricover Credit IFN pentru a obține rapid finanțare pentru dezvoltarea afacerii.

Îngrășământ Ferticover 12.27.0 + 25 So3 + 2 Cao + 2 Mgo

Îngrășământ granulat NP cu un conținut mare de fosfor îmbogățit cu macroelemente. Are un grad mare de solubilitate care asigură absorbția integrală a elementelor nutritive de către plantă, făcând astfel fertilizarea foarte eficientă. Conține o cantitate mai mare de fosfor și macroelemente suplimentare, față de alte produse similar din piață.

Glyphocover - Erbicid

Erbicid total pentru controlul buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate, anuale și perene din culturi și de pe terenurile agricole. Omologat pentru: miriști, terenuri necultivate, cereale, răpiță, livezi.

Ferticover Nitron Îngrășământ

Îngrășământ foliar lichid care, datorită concentrației ridicate de azot, ajută în perioadele critice în care plantele au consum ridicat de elemente nutritive.

Manager De Zona Budești Nord

Reporting Specialist

Nextcelerator, Acceleratorul Digital Creat De Agricover, Microsoft Și Seedblink, Și-A Desemnat Câștigătorii

Ullmanna, un start-up Agritech din Republica Cehă, Verdefood, un marketplace românesc și Proofminder, o platformă maghiară de inteligență artificială pentru agricultura de precizie sunt câștigătorii primei ediții a Nextcelerator, programul de accelerare în domeniul agritech derulat de Agricover, SeedBlink și Microsoft.

Agrinnovator În Dialog Cu Barna Tánczos, Ministrul Mediului, Apelor Și Pădurilor Despre Viitorul Agriculturii Românești Sustenabile Și Performante

Tinerii fermieri ce formează grupul de lucru Agroinnovator s-au întâlnit pe 3 noiembrie cu Barna Tánczos, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru a discuta despre rolul digitalizării în agricultura de mâine, sustenabilă și performantă.

Specialist În Informatică Agricolă Este Propunerea Tinerilor Fermieri Din Agrinnovator Pentru Agricultură Performantă

Miercuri, 23 noiembrie, a avut loc la București conferința de presă în cadrul căreia a fost lansată prima propunere de politică publică formulată de tinerii fermieri din grupul de lucru (think tank) Agrinnovator.

Agricover - Desemnarea Wood & Company Financial Services A.S - Ro

Catalog Agricover Sămânță Certificată Primăvară 2023

Consultant Ms Dynamics

2023_Ro Raport Curent Nr. 1_ 19.01.2023 Prelungire Mandat Director General

2023_En Current Report No. 1_19.01.2023 Ceo Mandate Extension

Catalog Produse Și Soluții Tehnologice Primăvară 2023

2023_Ro Raport Curent Nr. 2 30.01.2023_Anunt Plata Dobanda Obligatiuni 2023

2023_En Current Report No. 2_30.01.2023_ Notice Of Interest Payment Bond

2023_Ro Raport Curent Nr. 3 30.01.2023 Calendar Financiar 2023

2023_En Current Report No. 3 30.01.2023 Financial Calendar For 2023

Agricover - Designation Wood & Company Financial Services A.S. - En

Agricover Anunță Noua Conducere A Agricover Distribution

București, 13 februarie 2023 – Agricover, un jucător important în piața de agribusiness din România, anunță numirea domnului Bogdan Dimcea în funcția de Director General al Agricover Distribution SA. Domnul Ghiță Pinca, cel care a ocupat anterior funcția de Director General, își va continua activitatea în cadrul companiei, în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație al Agricover Distribution SA.

Catalog Produse Și Soluții Tehnologice Pomi Fructiferi Și Viță De Vie 2023

2023_Ro Raport Curent Nr. 4_07.03.2023_Convocare Agea 10.04

2023_En Current Report No. 4_07.03.2023_Convening The Egms For 10.04

2023_Ro Raport Curent Nr. 5_21.03.2023 Convocare Agoa-Agea 21.04

2023_En Current Report No. 5_21.03.2023 Ogsm And Egsm Convening Notice 21.04

Agricover Raportează Venituri De 2,55 Miliarde De Lei Din Vânzarea De Inputuri Agricole În 2022 Și O Valoare Brută A Creditelor Și Avansurilor În Sold La 31 Decembrie 2022 De 2,84 Miliarde De Lei

NU ESTE DESTINAT PUBLICĂRII, DISTRIBUIRII SAU CIRCULĂRII, INTEGRAL SAU PARȚIAL, DIRECT SAU INDIRECT, ÎN SAU PE TERITORIUL STATELOR UNITE ALE AMERICII (INCLUSIV ÎN SAU PE TERITORIILE ȘI POSESIUNILE ACESTORA, ALE ORICĂRUI STAT AL STATELOR UNITE ȘI DISTRICTUL COLUMBIA), CANADA, JAPONIA SAU AUSTRALIA SAU ÎN ORICE ALTĂ JURISDICȚIE ÎN CARE PUBLICAREA, DISTRIBUIREA SAU CIRCULAREA AR FI ILEGALĂ.

Promoții

Ferticover Nitron Plus

Alege Ferticover Nitron Plus, un îngrășământ foliar lichid cu un conținut ridicat de azot și macroelemente.

Îngrășământ Foliar Lichid Ferticover Nitron Plus

Îngrășământ foliar lichid care, datorită concentrației ridicate de azot, ajută plantele în perioadele critice.

Îngrășământ Foliar Lichid Ferticover Omni

Îngrășământ foliar lichid care, datorită concentrației ridicate de azot, ajută plantele în perioadele critice.

Agricover Credit Ifn Accesează 20 De Milioane De Euro De La Efse Pentru Finanțarea Fermierilor Români

București, 10 mai 2023 - Agricover Credit IFN, un jucător important în sectorul finanțării agriculturii din România, anunță noi facilități de credit din partea Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE), în valoare de 10 milioane de euro, respectiv 49,2 milioane de lei. Cele două credite sunt destinate finanțării microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) și a antreprenorilor și au fost acordate pe o perioadă de șapte ani.

Catalog Produse Și Soluții Pentru Agricultura Ecologică 2023

Agricover Holding Sa Schimbă Planurile De Listare La Bursa De Valori București

București, 17 mai 2023 – Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA ("Agricover" sau "Compania") a hotărât să nu continue procesul de listare a acțiunilor la Bursa de Valori București ca urmare a faptului că, în condițiile de piață actuale, nu ar fi îndeplinit parametrii prevăzuți inițial.

Ofițer Administrare Garanții

Personal Depozit Chiajna

Lan De Grâu Sănătos Obținut Cu Schemele De Tratament Agricover - Emil Turdean

Fermierul Emil Turdean ne prezinta cultura de grâu sănătoasă obțiuntă cu ajutorul schemelor de tratamente Agricover.

Ovidiu Oltean, Despre Schemele De Tratament Ale Culturilor Propuse De Agricover

Ovidiu Oltean a introdus în schemele de tratament ale culturilor produsele Agricover.

Emil Isacov, Inginer Agronom De La Emiliana West Rom - Produse Aplicate În Cultura De Rapiță

Emil Isacov, inginer agronom de la Emiliana West Rom (jud. Timiș), cultivă în jur de 11.000 de hectare de teren cu grâu, rapiță, porumb și floarea-soarelui. Pentru a obține rezultate excelente, Emil și echipa sa se bazează pe expertiza și tehnologia oferită de Agricover.

Eduard Murărița A Apelat Cu Încredere La Soluțiile Propuse De Specialiștii Agronomi Agricover

Eduard Murărița (director Agricola Mur Production) a apelat cu încredere la soluțiile propuse de specialiștii agronomi Agricover și a avut rezultate deosebite la cultura de grâu.

Catalog Soluții Tehnologice Pentru Cultura De Rapiță 2023

Emil Turdean, Mulțumit De Cultura De Porumb Obținută Cu Îngrășămintele Foliare De La Agricover

Emil Turdean, fermier din Cluj, a apelat anul acesta la recomandările specialiștilor Agricover pentru a avea grijă de cultura de porumb.

Tehnologia De Top Recomandată De Specialiștii Agricover Pentru Rapiță: "Este Excepțională"

Frații Țigu, din Arad, au urmat schema de tratamente recomandată de specialiștii Agricover pentru a obține o cultură de rapiță sănătoasă.

Agricover Holding Anunță Rezultatele Financiare Pentru Prima Jumătate A Anului 2023

București, 29 august 2023 - Agricover, liderul pieței de agribusiness din România, raportează venituri din Agribusiness de 1,06 miliarde lei, credite și avansuri acordate de segmentul Agrifinance de 2,96 miliarde lei (în valoare nominală la 30 iunie 2023) și un profit operațional consolidat de 7,51 milioane lei pentru primele șase luni ale anului 2023. Numărul fermierilor care au folosit serviciile Grupului a atins un nivel record de 10.587, în creștere cu 6,4% în iunie 2023 față de decembrie 2022.

Nextcelerator

Agrinnovator

Noutăți

Bactim Sol - Tratament Regenerator

Programul Cash Discount Și Programul 1 X 1

Ferticover Nitron

Îngrășământ foliar lichid care, datorită concentrației ridicate de azot, ajută plantele în perioadele critice.

Programul Cash Discount Și Programul 1 X 1 - Agricover

Achiziționează acum pesticidele de care ai nevoie și le plătești doar la recoltă!

Glyphocover - Erbicid Total

Erbicid total

Ferticover 12.27.0 25 So3 + 2 Cao + 2 Mgo

Îngrășământ granulat NP cu un conținut mare de fosfor îmbogățit cu microelemente.

Ingrasamant Ferticover 12.32.8

Formulă complexă cu azot, conţinut ridicat de fosfor, potasiu și îmbogăţită cu sulf.

Kardax

Îngrășăminte

Porumb Super

Spectrum

Agricover Lansează Versiunea 2.0 A Platformei De Agricultură Digitală Crop360

București, 1 noiembrie 2023 – Agricover, liderul pieței de agribusiness din România, anunță lansarea variantei 2.0 a platformei specializate de agricultură digitală CROP360 la 2 ani de la lansarea inițială.

Leonte Maciuc, Fermier Din Suceava, Despre Avantajele Programului 1X1

Leonte Maciuc, fermier din județul Suceava, a apelat la ajutorul specialiștilor Agricover pentru a-și finanța afacerea.

Creditul Agroinput

Afla mai multe despre CREDITUL AGROINPUT. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Flux Constant

Afla mai multe despre CREDITUL FLUX CONSTANT. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Avans Forward

Afla mai multe despre CREDITUL AVANS FORWARD. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Stoc Smart

Afla mai multe despre CREDITUL STOC SMART. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Lapte Bun

Afla mai multe despre CREDITUL LAPTE BUN. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Hectar Plus

Afla mai multe despre CREDITUL HECTAR PLUS. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Ferma Noua

Afla mai multe despre CREDITUL FERMA NOUA. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Echipat

Afla mai multe despre CREDITUL ECHIPAT. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Septel Plus

Afla mai multe despre CREDITUL ȘEPTEL PLUS. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Pentru Irigatii

Afla mai multe despre CREDITUL PENTRU IRIGATII. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Farmtech

Afla mai multe despre CREDITUL FARMTECH. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Utilaj Instant

Afla mai multe despre CREDITUL UTILAJ INSTANT. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Creditul Euro Plan

Afla mai multe despre CREDITUL EURO PLAN. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Facilitate De Scont Și Factoring

Afla mai multe despre CREDITUL FACILITATE DE SCONT ȘI FACTORING. Alege Agricover si beneficiaza de solutii integrate pentru agricultura.

Drone Agricole

Crop360

Dronă Agricolă Dji Agras T10

Dronă Agricolă Dji Agras T30

Dronă Agricolă Dji Mavic 3M

Gheorghe Anghel, Fermier Din Teleorman, Despre Colaborarea Cu Agricover Credit Ifn: “Dacă Nu Era Agricover, Nu Puteam Să Mă Dezvolt Așa”

Echipa Agricover Credit IFN a ajuns în județul Teleorman pentru a discuta cu domnul Gheorghe Anghel, partenerul nostru, despre colaborarea construită de-a lungul timpului.

Adrian Niculae, Fermier Din Teleorman, Despre Agricover Credit Ifn: “Este Partenerul Potrivit”

Adrian Niculae, fermier din județul Teleorman și partenerul nostru de mai mulți ani, este foarte mulțumit de colaborarea cu Agricover Credit IFN.

Familia Nițu Utilizează Cardul Fermier Pentru A-Și Acoperi Cheltuielile Neprevăzute Din Fermă: “Plata La Recoltă Este, Pentru Noi, Principalul Avantaj”

Familia Nițu deține 200 de hectare de teren agricol în județul Timiș, cu exploatații de grâu, orz, rapiță și floarea soarelui. Sunt partenerii noștri din anul 2015, când au apelat la ajutorul specialiștilor Agricover având nevoie de bani pentru capital și cheltuieli curente.

Titi Ferencz, Despre Cardul Fermier: "Poate Fi Folosit Oricând, Iar Rambursarea Se Face La Recoltă"

Titi Ferencz deține o fermă zootehnică în Biharia (județul Bihor), formată din 80 de capete. Are, de asemenea, și o unitate de procesare a laptelui, unde produce telemea, smântână, brânză dulce, unt și lapte pasteurizat.

Hodoșan Mircea, Fermier Partener, Mulțumit De Colaborarea Cu Agricover Credit Ifn

Hodoșan Mircea, fermier partener Agricover Credit IFN de peste opt ani, a înțeles din propria exeperiență că în agricultură, pe lângă muncă, ai nevoie și de bani.

Kolto Zsombor Colaborează Cu Agricover Credit Ifn Pentru Modernizarea Fermei

Kolto Zsombor, reprezentant al Zsombnorb SRL, conduce o afacere de familie. Bazele acestei afaceri au fost puse încă din anul 1990 cu patru animale și câteva echipamente, iar în prezent ferma deține 190 de capete din rasa Holstein, vaci de muls și cultivă 110 hectare de teren.

Catalog Sămânță Certificată - Primăvară 2024

Răsfoiește catalogul “Sămânță Certificată Primăvară 2024” pentru a descoperi gama de sămânță de floarea soarelui, porumb și alte culturi de primăvară.

Ferticover Omni

Ferticover Omni este un îngrășământ foliar lichid universal complex ,cu azot plus macro și microelemente.

Koleron - Fungicid Sistemic

Koleron este un fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă pentru combaterea unei game largi de boli din culturile de cereale şi rapiţă.

Fungicid Sistemic Koleron

Koleron | Agricover - Fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă pentru combaterea unei game largi de boli din culturile de cereale şi rapiţă.

Amino 80 Wsp

Amino 80 WSP este un îngrășământ organic solid CFP 1 (A)(I), pe bază de aminoacizi, solubil, sub formă de granule, pentru aplicare foliară și pe sol.

Îngrășământ Organic Solid Amino 80 Wsp

Îngrășământ foliar lichid care, datorită concentrației ridicate de azot, ajută plantele în perioadele critice.

Rexaris 25 Wg

Rexaris 25 WG este un insecticid piretroid clasic, simplu și eficient omologat la o gamă diversă de culturi.

Insecticid Piretroid Rexaris Wg 25

Agricover - Insecticid piretroid clasic, simplu și eficient omologat la o gamă diversă de culturi.

Pachetul Sagaris Extra - Fungicide De Top Pentru Rapiță

PACHETUL SAGARIS EXTRA conține două fungicide de top, omologate pentru culturile de rapiță.

Pachetul Sagaris Extra

PACHETUL SAGARIS EXTRA conține două fungicide de top, omologate pentru culturile de rapiță.

Stivuitorist - Personal Depozit Chiajna

Epuraș Dragoș, Fermier Din Județul Botoșani, A Folosit Programul 1X1 De La Agricover Pentru A Scăpa De Problemele Financiare Din 2023

Familia lui Dragoș Alexandru lucrează, în Botoșani, o suprafață de peste 800 de hectare de cultură mare și, de peste 8 ani de zile, colaborează cu Agricover Distribution SA și Agricover Credit IFN.

Amino Start

AMINO START este un produs pe bază de aminoacizi liberi de origine vegetală și polizaharide, ce au rolul de îmbunătăţire a creșterii vegetative a culturilor în perioadele de pornire în vegetaţie de primăvară.

Biostimulator Amino Start

Biostimulatorul AMINO START de la Agricover este un produs pe bază de aminoacizi liberi ce au rolul de îmbunătăţire a creșterii vegetative a culturilor.

Amino Bor

AMINO BOR este un biostimulator pe bază de aminoacizi liberi, de origine vegetală și bor sub formă de etanolamină.

Biostimulator Amino Bor

AMINO BOR de la Agricover este un biostimulator pe bază de aminoacizi liberi, de origine vegetală și bor sub formă de etanolamină.

Ro Raport Curent Nr. 3_ 29.02.2024_ Convocare Agea

En Current Report No. 3_ 29.02.2024 _Egsm Convening

Ro Raport Curent Nr. 3_ 29.02.2024_ Convocare Agea

2024_En Current Report No. 3_ 29.02.2024 _Egsm Convening

Catalog Produse Și Soluții Tehnologice Primăvară 2024

Răsfoiește catalogul Agricover "Produse și soluții tehnologice Primăvară 2024" pentru a descoperi gama de inputuri premium, precum și noutățile din domeniu.

Area Sales Manager - Regiunea Dobrogea

Agent Vanzari - Agricover Credit Ifn - Regiunea Dobrogea

Catalog Produse Și Soluții Tehnologice Pomi Fructiferi Și Viță De Vie 2024

Administrare

Director Regional Dobrogea

Ro Raport Curent Nr. 4_28.03.2024_Convocare Agoa-Agea

Rezultate Solide Pentru Agricover În 2023 Și Peste 10.000 De Fermieri În Portofoliu

București, 29 martie 2024 – Grupul Agricover, lider în piața de agribusiness din România, a înregistrat la finalul anului 2023, o valoare brută de 2,91 miliarde lei credite și avansuri acordate clienților în sold și 1,85 miliarde lei venituri din vânzarea de inputuri agricole (semințe certificate, produse de protecție a culturilor, produse de nutriție a culturilor și combustibili).

Manager Key Account & Corporate Monitoring

Test - Rsport Curent

Ion Uzum, Despre Produsele Agricover Aplicate În Cultura De Grâu

Culturile sănătoase dau producții bune și profit la final de an agricol. Este un principiu pe care-l urmează și Ion Uzum, fermier din Neudorf, județul Arad. Acesta a apelat la specialiștii companiei Agricover pentru a avea un lan frumos de grâu. Tratamentele aplicate au rezolvat toate problemele apărute.

Cătălin Rancu A Putut Vedea Rapid Efectele Aplicării Produselor Agricover În Cultura De Rapiță

Nasta Trans este o societate care lucrează aproximativ 2.800 de hectare în județul Arad, mai precis în Aluniș. Pe 2.000 de hectare, an de an se cultivă cereale păioase și rapiță, iar pe restul, în primăvară, se însămânțează porumb și floarea-soarelui.

Doru Stanciu Ne Arată Efectul Schemei De Tratament Agricover În Cultura De Porumb

Iată două erbicide care și-au demonstrat eficiența în cultura de porumb! Ne aflăm alături de Doru Stanciu, cercetător științific în cadrul Laboratorului de producere sămânță SCDA Secuieni, pe o solă unde este înființată o cultură porumb.

Nicolae Popescu, Inginer Șef În Cadrul Scda Brăila, A Apelat La Experții Agricover Pentru Recomandări

Din cauza condițiilor de vreme atipice, cu o primăvară rece și un cumul de precipitații deficitar, culturile au nevoie de o schemă de tratament personalizată, adaptată nevoilor curente, explică Nicolae Popescu, inginer șef în cadrul SCDA Brăila, care a apelat la experții agronomi Agricover pentru recomandări.

Nelu Marin - Solă De Rapiță În Care A Fost Aplicată Schema De Tratament Agricover

Nelu Marin, reprezentant tehnic Agricover în zona de est a țării, se află în localitatea Măicănești din județul Vrancea, într-o solă de rapiță în care a fost aplicată schema de tratament Agricover.

Cosmin Stana - Cultură De Rapiță Sănătoasă Cu Ajutorul Produselor De La Agricover

La Ferma Mădăraș din județul Satu Mare s-a obținut anul trecut o producție de rapiță de 3,5 to/ha. Acesta este rezultatul produselor folosite, recomandate de specialiștii agronomi Agricover.

Sebastian Vatamanu, Inginer Scda Lovrin, A Obținut O Cultură Foarte Sănătoasă De Floarea Soarelui

Vatamanu Sebastian, inginer SCDA Lovrin (jud Timiș), a obținut o cultură foarte sănătoasă de floarea soarelui, cu calatidiile frumoase, bine formate, cu semințe mari și pline.

Szabo Zoltan Recomandă Produsele Agricover Pentru O Cultură Sănătoasă Și Profitabilă

Szabo Zoltan, administratorul Agricola Pădureni Chișineu-Criș, a cerut sprijinul specialiștilor de la Agricover pentru a-și asigura o cultură de porumb sănătoasă și profitabilă.

Ion Marian, Fermier Partener, Recomandă Produsele Fornet, Osorno Și Aminozinc

Ion Marin colaborează cu echipa Agricover de 10 ani, fiind mulțumit de calitatea produselor, promptitudinea livrărilor și suportul tehnic oferit de specialiștii agronomi Agricover.

Badea Mădălina, Inginer Agronom Agrodan Inter Căzănești, Recomandă Pachetul Kardax

Badea Mădălina, inginer agronom AgroDan Inter Căzănești (Ialomița), ne prezintă lanul de grâu cultivat cu soiul Katarina, care a fost tratat cu Kardax.

Mihai Tudor, Fermier Din Județul Giurgiu, Recomandă Produsele Agricover Pentru Cultura De Rapiță

Mihai Tudor, Administrator TGM SRL, din Valea Bujorului colaborează cu Agricover de șase ani, fiind mulțumit de produsele aplicate asupra culturilor, promptitudinea livrării și de suportul tehnic oferit de specialiștii agronomi din echipa Agricover.

Director Vânzări - Regiunea Nord-Vest

Dronă Agricolă Dji Agras T50

Area Sales Manager - Judetul Dolj

Area Sales Manager - Zona Banat